top of page

Kerstmenu voor thuis

Bijgewerkt op: 11 dec. 2020


Eindelijk is daar... hét kerstmenu! Vier je kerst met feestelijke gerechten van Lepeltje Liefde. Het menu zet je heel makkelijk en snel op tafel. En ook aan een dessert is gedacht, met twee chique desserts van Taarten van Joep.


Er zijn twee afhaalmomenten: donderdag 24 dec (voor kerstavond) van 15.00 tot 18.00 uur en vrijdag 25 dec (1e kerstdag) van 11.00 uur tot 16.00 uur op afspraak. Bestellen kan tot uiterlijk zondag 20 dec! Waarbij geldt: vol = vol.


En dan het belangrijkste: wat staat er op het menu? Vlees, vis en vega... het allemaal mogelijk! Hieronder zal ik nog wat meer vertellen over de gerechten.

Prijs complete menu: 41,50 euro pp

Zónder soep of salade: 34,50 euro pp

Zónder brood en dip: 38,00 euro pp

Zónder dessert: 36,00 euro pp


Kies je als hoofdgerecht voor rundvleesbraciole? Het is elke keer weer een populair gerecht bij thuisdiners en cateringmomenten. Een verrassend Italiaans gerecht. Soms zie je dit gerecht als grote vleesrol. Maar hier wordt juist gekozen voor flinterdun gesneden biefstuk, waardoor je héle kleine rolletjes krijgt vol smaak. Het vlees wordt opgerold met broodkruim, peterselie, knoflook en pecorinokaas, om vervolgens urenlang te stoven in een kruidige tomatensaus met rode wijn. Voor 2,50 pp extra bestel je een grote(re) portie.


Liever vega? Dan kun je kiezen voor auberginepolpette (balletjes dus!) Die worden gemaakt naar een recept van Ottolenghi. Een beetje ricotta geeft ze wat lichts en smeuïgs, terwijl het zuurdesembrood er stevigheid en smaak aan geeft. Heerlijk in een tomatensaus met pecorinokaas, basilicum en kalamataolijven.


Een menu met alleen vis is ook mogelijk: grote garnalen met gremolata (kruidenmengsel van peterselie, knoflook en citroenzest) combineren heerlijk met de saffraanravioli.

Bij de kerstkranssalade zijn er 2 keuzes: individueel opgemaakt op palmbladservies óf bij 2 of meer personen als grote kerstkrans... shared dining dus! Waarbij ik de kerstkrans zal opmaken op bakpapier zodat je deze makkelijk kan overhevelen naar een grote taartschaal.


Zowel het focacciabrood als de ravioli worden in eigen keuken gemaakt. Dus hopelijk ga je de liefde en pure smaken proeven!


Heb je een speciaal verzoek? Of iemand aan tafel met een dieetwens? Overleg even of ik iets naar smaak kan aanbieden.


Je bestelling kun je doorgeven op: 06-42134931 of via de mail.
コメント


bottom of page