Buffetten: warm en koud, vol smaak en sfeer

De tijd van oubollige buffetten is voorbij! Lepeltje Liefde laat je graag kennismaken met vrolijk gepresenteerde buffetten waarin groenten de hoofdrol krijgen.
-
Mogelijk van 12 - 50 personen
-
compleet verzorgd inclusief servies, bestek, servetten en sfeervolle aankleding
-
prijzen zijn exclusief 9 % btw en eventuele reiskosten
-
voor ieder wat wils: vlees, vis, vegetarisch en vegan
-
maatwerk is mogelijk: mail of bel voor een vrijblijvende offerte
-
hoe groter de groep, hoe meer gerechten op het buffet voor dezelfde prijs
-
Buffetten kunnen maximaal 2 uur worden gepresenteerd
-
eventueel uit te breiden met een dessert of zoetigheid
-
aangepaste prijs voor kinderen
Indiaas
Zoet, zuur, kruidig en pittig komen samen: laat je verrassen!
dahl van rode linzen en wortel | palak paneer (Indiase roomkaas in spinaziesaus)| gele rijst met krokante ui| aardappelsamosas met erwtjes| kip óf bloemkool makhani | krokante pappadum | mangochutney óf appelchutney | yoghurtdip| homemade naanbrood met nigellazaad | spitskoolthoran met broccoli en limoenblad (19,00 euro pp)
Aziatisch
Voor wie zich even in exotisch Azië wil wanen
Groentencurry (vega, bio kip, zalm of garnalen) | gebakken rijst met prei, wortel en omeletstukjes | loempia's óf springrolls met noedels | gesmoorde shanghai paksoi met sojadressing en cashewnoten | kleurige koolsalade met ananas, mango en sesam | avocadosushi | cassavekroepoek | licht pittige kokos-pindasaus (19,00 euro pp)
Italiaans
Wie houdt er nou niet van de Italiaanse keuken?
gebakken pompoenravioli in romige preisaus (vega/ prosciutto) | gemarineerde paddenstoelen, zongedroogde paprika en artisjok | venkelsalade met olijf, rucola, sinaasappel en knoflookgarnalen | auberginecaponata| gorgonzolakaas met druiven en vijgen | zelfgebakken rozemarijnfocaccia | dips | soep | fritatta (19 euro pp)
Frans
Liefhebbers van quiche, kaas en kroketjes zullen smullen
groentenquiches (bio vlees, vis, vega) | uientatin | champignonkroketjes met bietjesdip | rodekoolsalade met geroosterde druiven, gerookt zout en geitenkaas | geroosterde wortelsalade met witlof, artisjok en sinaasappel | kaasplateau + dips | vijgen-walnootbrood en zuurdesembrood | seizoenssoep (19,00 euro pp)
Midden-Oosters
Over een feestelijke en kleurrijke keuken gesproken!
kipstoof met walnoot en granaatappelsiroop | spinaziebörek met fetakaas| freekeh met geroosterde pompoen en halloumi | hummus en baba ganoush + Libanees platbrood | broccolisalade met waterkers, sinaasappel en dadels| rodelinzensoep met yoghurt en za'atar| shakshuka met ei | gepofte aubergine met muhammara (19,00 euro pp)