top of page

Gratis dessert bij je bestelling!Er komt een extra lekkere takeaway aan. In de week van 13 mei krijg je op maandag én dinsdag namelijk een gratis dessert. Bij iedere portie staat er een lekker fruitige hangop op je te wachten :)


Hangop maak ik door volle biologische yoghurt te laten uitlekken. Erdoor gaat een puree van geroosterde aardbeien en wat bessensap, wat zorg voor een rode kleur. In mijn tuin heb ik nu volop citroenmelisse en munt en ook dat is te proeven! Ik voeg nauwelijks zoet toe, al maakt een beetje honing het echt af.


Het nieuwe menu staat vrijdag weer op de site en verstuur ik ook weer via de nieuwsbrief waarop je je kunt abonneren via www.lepeltjeliefde.nl/takeaway


Deze actie geldt voor iedereen: vaste klant, nieuwe klant, nieuwsgierige klant!

Want met de takeaway wil ik meer mensen laten proeven van een andere manier van eten afhalen... dagvers bereid, gezond & met een hoofdrol voor groenten.


Iedere maandag en dinsdag kun je heerlijk eten komen afhalen in het Paleiskwartier in Den Bosch. Thuis warm je je maaltijd even op in de oven of magnetron en zo heb je de rest van de avond meer tijd voor andere dingen.


Vragen? Ik ben altijd bereikbaar op smitslies@gmail.com of 06-42134931


Commentaires


bottom of page