top of page

De nieuwe website is live!


Sinds deze week kun je 'm bewonderen: de nieuwe website van Lepeltje Liefde! Maanden ben ik ermee bezig geweest. Best een grote stap aangezien ik mijn foodblog vaarwel heb gezegd. Waarom? Het was tijd om mezelf als cateraar duidelijk te presenteren en daar hoorde - vond ik zelf - een nieuwe site bij. Een bedrijfssite mét blog. Recepten zul je hier dus ook weer gaan tegenkomen. Maar de insteek was vooral: dat precies duidelijk is wat Lepeltje Liefde kan bieden en betekenen als kok en cateraar. Wat voor hapjes zijn er mogelijk? Wat kost een buffet? Waar staat Lepeltje Liefde voor? Je vindt het nu op de site.


Ik ben blij, maar besef me dat er wellicht ook nog fouten te vinden zijn. Of schoonheidsfoutjes. Zo is het nog niet gelukt om een goed werkende mobiele site aan de praat te krijgen (wel belangrijk, dus ben ermee bezig!). En misschien kom jij ook iets tegen... of heb je tips om te site verder aan te scherpen? Dankzij het programma Wix heb ik de site zelf kunnen bouwen zonder dat het technisch werd. Heel fijn want ik had al een ontwerp in mijn hoofd hoe het eruit moest gaan zien. Alleen was ik er langer mee bezig dan gedacht... er moeten teksten worden geschreven, foto's, welke kleuren, lettertypes en dan moet het uiteindelijk allemaal bij elkaar komen op één site.


Ik hoop dat deze nieuwe frisse site jullie perfect gaat informeren en inspireren! Voor vragen of opmerkingen, staat mijn mailbox open: smitslies@gmail.com


Komentarze


bottom of page