top of page

Takeaway Lent 16-5: salade + zalmtaco's


Hoi allemaal, op de Frankrijkstraat in Lent kun je donderdag 16 mei weer terecht voor lekkere dagverse maaltijden. Vega, kip én zalm: voor ieder wat wils! En er komt een extra'tje bij dit keer want iedereen krijgt er een gratis dessert bij.


Bestellen? Dat is heel simpel. Je stuurt een berichtje via Whatsapp op: 06-42134931 tot uiterlijk woensdag 13.00 uur. Je krijgt meteen een tikkie om makkelijk te betalen en komt donderdag afhalen tussen 17.00 en 19.00 uur.


Asperges zijn er nu nog volop dus er staat een lauwwarme maaltijdsalade met witte asperges op het menu. Deze is zowel met gerookte kip als vegetarisch te bestellen. Of misschien heb je zin in taco's met zalm, deze eet je op kamertemperatuur en hoef je dit keer dus niet op te warmen.


Het gratis toetje is een lekker frisse aardbeienhangop. Met lekker veel aardbeien en enkel honing als zoetmaker. Er zitten ook wat kruiden uit mijn tuin door verwerkt (citroenmelisse, munt en bieslookbloemen). Dat wil je niet missen :)Op de hoogte blijven van de maandelijkse takeaway in Lent? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief via bovenstaande link: klik in het menu linksboven op 'subscribe' en dan wijst het zich vanzelf. Hopelijk tot snel!

コメント


bottom of page